Pakej Pembelajaran Forex

E-book Forextigapuluh Terbaru

Video Tutorial Terperinci

Live Trading On-line

Maklumat Hasil trading

Video Tutorial Terperinci

Memudahkan pelanggan memahami teknik secara menyeluruh

Pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh disertakan dengan video tutorial yang lengkap dan terperinci yang bakal memudahkan pelanggan memahami teknik Forextigapuluh dengan cepat dan mendalam.
Klik untuk maklumat lanjut

Mulakan Langkah Anda

Dapatkan pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh sekarang!

ForexTigapuluh sentiasa percaya bahawa anda harus menggunakan teknik yang selamat dan mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk menghasilkan keuntungan pada setiap transaksi dagangan.Dapatkan maklumat lanjut berkenaan teknik Forextigapuluh dengan menghubungi kami sekarang.
Klik untuk maklumat lanjut

Forextigapuluh membantu anda menjana keuntungan dengan selamat. Dapatkan sekarang!

Menggunakan indikator Forextigapuluh

Penggunaan indikator dari ForexTigapuluh membantu anda untuk membuka entri dengan selamat menggunakan teknik trading ForexTigapuluh.

Teknik yang mudah

ForexTigapuluh menawarkan teknik yang sangat mudah untuk difahami bagi membantu anda untuk trade dengan selamat dan santai.

Hasil trading yang konsisten

Dengan teknik ForexTigapuluh, anda akan berupaya menghasilkan keuntungan yang konsisten. Lihatlah bukti hasil trading kami menggunakan teknik ForexTigapuluh.

Santai Trading Tanpa Tekanan

ForexTigapuluh menjana hasil melalui dagangan forex berkonsepkan Santai Trading Tanpa Tekanan. Kami percaya dengan usaha dan disiplin yang mantap, setiap pedagang forex mampu menjana keuntungan yang maksima.

Blog Forextigapuluh

FOREX 30 SKILL/TEKNIK

  • Ditulis oleh
  • - Wednesday, March 29, 2017
  • -

Bismillah.
Assalamualaikum.
Salam Sejahtera.

Skill atau teknik yang mudah.
Tanpa perlu penambahan umpama Fibo..Trendline atau sebagainya.

Jom trade cemerlang dan jaga disiplin.
Jaga emosi.
Jangan tamak.
Jaga Kiraan MM.

Selamat Maju Jaya.
sitiaishahshabudin
0124041152


SIGNAL FOREX TIGAPULUH

  • Ditulis oleh
  • - Sunday, March 26, 2017
  • -

Bismillah.
Assalamualaikum.
Salam Sejahtera.

Signal syarat lengkap di Frx30 adalah perlu di ikut dengan santai.  Jika salah satu syarat tidak muncul..abaikan entry tersebut.  Itu menanda kan tiada signal.  Jangan gagah jugak nak laku kan entry.  Situ anda kena ada sabar yang tinggi.  Jangan buat apa - apa penambahan pada indi.  Jika anda masukkan penambahan akan serabut kan chart Frx30.  Syarat entry anda akan jadi kucar-kacir.  Anda akhirnya jadi keliru.

Hit TP kebetulan juga satu yang amat memburukkan trading anda.  Entry di tempat salah dan kebetulan pasaran jugak mengarah ke TP tersebut.  Anda fikir anda betul laku kan entry.  Untuk elak.  Anda kena mahirkan dan fahamkan syarat entry dahulu.

Jangan tergopoh-gapah.  Benda ni banyak kali saya pesan.

Sekian Terima Kasih.
Selamat Maju Jaya.
sitiaishahshabudin.
0124041152

(Tahniah kepada pelajar-pelajar saya yang telah menjadi "fulltime trader" terima kasih kerana buat saya bangga)

=>  jangan segan2 share kejayaan dengan saya 


FOREX LUAR BIASA

  • Ditulis oleh
  • - Thursday, March 23, 2017
  • -
Bismillah.
Salam Sejahtera.

Forex memang luar biasa.  Kerana jika anda tidak ada ilomu yang lengkap.  Anda trade tanpa mentor.  Ianya akan makan kesemua modal anda tanpa rasa belas kasihan.  "titik"  Semasa itu anda menyesal pun sudah tiada guna.  Siapa yang mampu menahan pergerakkan pasaran menelan profit anda jika anda tersalah laku kan entry? 

Justru itu anda kena mahir.  Untuk mahir anda kena dan wajib berguru.  Dan ambil masa untuk memahirkan diri.  Bukan setakat belajar sejam dua anda sudah boleh mendabit dada dan kata kan anda sudah pandai.  Anda kena buat latihan demi latihan.  Baru lah prestasi anda di uji.

Banyak kaedah trade forex di Malaysia.  Kesemua kaedah menjurus kepada profit yang cemerlang.  Pilih lah kaedah mana pun.  Tidak menjadi masalah.  Cuma cara anda beri masa untuk memahirkan diri itu sahaja yang bakal menyerlahkan masalah buat anda.  Jika anda tidak beri komitmen maka anda akan ketinggalan dalam menjana profit dengan baik.

Jadi :  anda kena disiplin...trade penuh kesabaran...dan kena mahirkan siri lagi dan lagi.  Untuk Frx30 anda kena buat latihan banyak kali dan ulang-ulang sebelum anda mula kan "real account" anda.

Selamat Maju jaya.
sitiaishahshabudin
0124041152




PERINGATAN 3 : FOREX 30 DAN TEKNIK

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, March 14, 2017
  • -
Bismillah.
Salam Sejahtera.

Saya tidak mahu sentuh langsung berkenaan teknik/kaedah/skill teknik forex yang lainnya.  Sebab saya tidak mahir yang lain nya selain Teknik Frx30Ver3 dan Teknik Frx30New yang saya cipta skill nya (bukan saya cipta Indi nya).

Teknik Frx30Ver3 dan Teknik Frx30New ada perbezaannya dari segi rupa bentuk Indi nya dan cara entry nya.  Jumlah TP dan SL juga berbeza.  Begitu juga TF yang boleh anda entry adalah juga berbeza.  Untuk lakukan entry dan untuk menguatkan pasaran menuju ke TP anda perlu gabung kan TF.  Kedua-dua teknik tersebut juga berbeza gabungan TF nya.  Anda boleh memilih nak guna yang mana yang anda selesa.  Namun sejurus anda memiliki kedua-dua teknik tersebut dari saya, anda dinasihat kan supaya guna Teknik Frx30New dahulu.  Saya guide melalui Whatsapp bagi yang ambil Pakej Online.  Bagi yang ambil Pakej F2F pula, anda perlu cuba buat latihan sekurang-kurangnya dua minggu atau sebulan sebelum berjumpa dengan saya.  Kerana saya ada sedia kan 13 Video Tutorial bagi memudahkan anda belajar menyesuai kan dulu kaedah tersebut sebelum berjumpa dengan saya.

Anda di nasihatkan supaya jangan tergesa-gesa guna akaun sebenar (real account) forex sebelum anda betul-betul mahir.  Untuk mahir anda wajib buat latihan melalui demo akaun dahulu.  Jangan mudah panik.  Jangan tergopoh-gapah nak kaya cepat.  Lakukan dengan sabar dan tekun.  Elakkan dari perasaan negetif.  Jika percubaan entry kali pertama anda gagal, jangan terus "give up".  Anda perlu cuba lagi dan lagi.

Tahap kemahiran tidak sama diantara para trader.  Ada yang terang hati dan cepat faham.  Anda yang ambil masa berbulan-bulan untuk faham.  Tetapi jika anda berlatih dua hari dan tinggal tiga bulan baru buka chart Frx30 semula, memang makan bertahun lah untuk mahir.

Anda wajib hubungi saya untuk bertanya soalan jika anda tidak faham.  Pasti kan anda baca Ebook Frx30 dahulu baru bertanya soalan bagi elak anda bertanya kan soalan "kurang cerdik" kepada saya.  Anda juga wajib baca Ebook Frx30 berulang-ulang dan lihat Video Tutorial juga berulang-ulang.  Takat baca sekali anda mungkin lambat faham kerana ilmu forex tidak sama dengan ilmu lain.  Ianya mudah tetapi "rumit".

Sekian untuk kali ini.
"Selamat Maju Jaya"
0124041152



MENEKA SATU KESALAHAN FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Saturday, March 11, 2017
  • -
Bismillah.
Salam Sejahtera.

Anda salah seorang trader yang ingin berjaya? Disini tempatnya untuk anda mengutip semangat. Saya sentiasa mendoakan dan meniupkan sebanyak mungkin semangat untuk anda menuju kejayaan dalam trading forex.

Trade dengan hebat. Jaga kiraan MM. Bagi Frx30New anda boleh belajar layer entry supaya anda beroleh jumlah profit yang anda mahu kan.  Saya yakin anda mampu.  Dalam trading forex anda perlu seorang mentor bagi mendorong anda dan mengajar anda supaya cepat mahir.  Jika anda sudah ada mentor, anda perlu kerap menghubungi beliau supaya beliau tahu di mana yang anda tidak faham.

Teknik Frx30 yang amat mudah untuk trader baru dan lama.  Tanpa perlu masukkan penambahan apa-apa pun di Indi Frx30 yang saya sediakan untuk anda.  Hanya pasti kan syarat lengkap muncul dan lakukan entry.  Namun anda KENA disiplin dan laku kan Kiraan MM dengan sempurna.  Guna carta Kiraan MM yang saya beri.

Saya juga lampirkan 13 Video Tutorial bagi memudahkan anda lihat bagaimana cara entry di lakukan oleh saya.  Guide saya setiap hari semasa saya trade.  Dan InsyaAllah saya masih diberi umur untuk menjaga dan menegur disiplin anda.  Rebut peluang untuk mengutip ilmu dari saya jika anda berminat.

"selamat maju jaya"
sitiaishahshabudin
0124041152

~disini kejayaan anda bakal bermula~







PERINGATAN 2 : FOREX 30

  • Ditulis oleh
  • - Thursday, March 09, 2017
  • -
Bismillah.
Salam Sejahtera.

Banyak kerja nak kena selesaikan.
Buatkan saya tiada berkesempatan update Blog Frx30.

Apa khabar semua?
Moga kesemua trader berlapang dada dengan profit cemerlang. Kepada trader yang guna Frx30 skill dan dah jadi fulltime trader : "syabas dan tahniah!"

Frx30 mempunyai syarat lengkap yang kena muncul. Baru boleh laku kan entry. Jangan entry semasa belum muncul syarat tu. Cuba sabar tunggu syarat lengkap. Entry dan masukkan TP serta SL.

Mahirkan diri dulu baru trade real. Guna demo. Refer saya jika blur. Mudah! Tapi ada yang tak buat macam tu. Ada yang suka buat cara sendiri tanpa ikut aturan melalui ebook. Jangan lupa : "tidak ikut aturan dalam ebook jugak sudah langgar disiplin"

Selamat Maju Jaya!
sitiaishahshabudin
0124041152





PERINGATAN 1 : TENTANG FOREX TIGAPULUH

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, February 28, 2017
  • -
Bismillah.
Assalamualaikum.

Frx30 memang amat mudah.  Hanya pastikan syarat lengkap muncul dan anda boleh entry.  Tetapi anda juga kena masukkan lot yang betul.  Carta Kiraan MM yang saya beri melalui Ebook Frx30Ver3 dan Frx30New dan juga melalui Video Tutorial yang bertajuk : "Cara Kiraan MM Frx30"
Anda kena ikut kesemuanya.

Mari kita bincang berkenaan Video Tutorial Frx30.  Ada 13 kesemuanya.

01.  Cara Kiraan MM Frx30.
02.  Cara Mendaftar Trial Exness (anda boleh guna broker yang anda suka).
03.  Cara Scalping Di M1 Frx30New.
04.  Entry Di H1 Frx30New.
05.  Entry Di H1 Take Profit 100pip.
06.  Garisan Dalam Indi Frx30 (bukan syarat entry).
07.  Hit TP Sell M1 Frx30New.
08.  Scalping Sell Di M1 Frx30New.
09.  Signal Sell Tidak Valid.
10.  Video Cara Entry Di H1 Frx30New.
11.  Video Cara Layer Di M1 Frx30New.
12.  Cara Install Indi Frx30.
13.  Cara Kesan Signal Lengkap Frx30New.

Fuh ! 13 video.
Anda kena tengok ulang2.  Dan buat banyak latihan.  Guna dalam jangka masa yang lama.  Baru anda selesa dengan nya.  Jangan gabung-gabung dengan sebarang teknik lain semasa sesi latihan. (ramai yang buat macam tu)

Nak berjaya. Kena sabar dan ikut aturan.
Selamat Maju Jaya.
sitiaishahshabudin.
0124041152





  


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...