Pakej Pembelajaran Forex

E-book Forextigapuluh Terbaru

Video Tutorial Terperinci

Live Trading On-line

Maklumat Hasil trading

Video Tutorial Terperinci

Memudahkan pelanggan memahami teknik secara menyeluruh

Pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh disertakan dengan video tutorial yang lengkap dan terperinci yang bakal memudahkan pelanggan memahami teknik Forextigapuluh dengan cepat dan mendalam.
Klik untuk maklumat lanjut

Mulakan Langkah Anda

Dapatkan pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh sekarang!

ForexTigapuluh sentiasa percaya bahawa anda harus menggunakan teknik yang selamat dan mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk menghasilkan keuntungan pada setiap transaksi dagangan.Dapatkan maklumat lanjut berkenaan teknik Forextigapuluh dengan menghubungi kami sekarang.
Klik untuk maklumat lanjut

Forextigapuluh membantu anda menjana keuntungan dengan selamat. Dapatkan sekarang!

Menggunakan indikator Forextigapuluh

Penggunaan indikator dari ForexTigapuluh membantu anda untuk membuka entri dengan selamat menggunakan teknik trading ForexTigapuluh.

Teknik yang mudah

ForexTigapuluh menawarkan teknik yang sangat mudah untuk difahami bagi membantu anda untuk trade dengan selamat dan santai.

Hasil trading yang konsisten

Dengan teknik ForexTigapuluh, anda akan berupaya menghasilkan keuntungan yang konsisten. Lihatlah bukti hasil trading kami menggunakan teknik ForexTigapuluh.

Santai Trading Tanpa Tekanan

ForexTigapuluh menjana hasil melalui dagangan forex berkonsepkan Santai Trading Tanpa Tekanan. Kami percaya dengan usaha dan disiplin yang mantap, setiap pedagang forex mampu menjana keuntungan yang maksima.

Blog Forextigapuluh

TRADE BERSIH DENGAN FOREX TIGAPULUH

  • Ditulis oleh
  • - Saturday, May 27, 2017
  • -

Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Hari pertama Ramadhan. Bersemangat hingga ke hujungnya. Dan merayakan kemenangan di Syawal. Insyaallah.

Trade. Kena cara yang betul. Kenapa kecoh sangat nak letak lot besar dari jumlah Kiraan MM yang anda dapat? Kenapa nak kejar sangat untung banyak jika nanti jika anda tersasar entry..anda akan rugi besar malahan melenyapkan kesemua keuntungan yang anda kumpul berhari2.

Jangan buat macam tu. Trade dengan jujur. Jangan menipu tentang lot anda. Biar lambat dapat besarkan modal tetapi akaun anda selamat.

Peratus risiko yang saya sarankan adalah 10% tetapi terpulang kepada anda untuk meletak berapa peratus risiko yang anda ingin ambil.

Kiraan MM adalah perkara terpenting dalam disiplin trade.

Sekian dan selamat maju jaya.
Sitiaishahshabudin.
0124041152


CABARAN FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Friday, May 26, 2017
  • -

Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera kepada semua !

Marhaban Ya Ramadhan.
Selamat menyambut Ramadhan kepada semua. Maaf Zahir Batin jika ada salah laku dan tutur kata.

Forex ! Dalam mengejar keuntungan. Bebas kewangan. Rata-rata trader mahu satu teknik yang mudah. Teknik mudah bermaksud mudah di fahami. Sebenarnya tertakluk kepada keupayaan trader berusaha untuk mahir. Adakala kita lihat teknik tersebut sukar bagi kita tetapi trader lain mampu guna dengan berkesan. Itu sebab saya kata kan tertakluk kepada keupayaan trader itu sendiri. Cara cikgu mengajar jugak mainkan sedikit peranan.

Teknik sebagai panduan. Kita kena ikut aturan nya. Perlahan-lahan capai kelesaan cara guna teknik. Jangan kelam kabut. Jangan nak cepat-cepat.

Disiplin.

Sekian untuk anda dan selamat maju jaya.
Sitiaishahshabudin.
0124041152


ISTIQOMAH ! FOREX BUKAN BIDANG SUKA-SUKA

  • Ditulis oleh
  • - Thursday, May 25, 2017
  • -
Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Jiwa dan perbetulkan niat untuk capai kejayaan bebas kewangan. Istiqomah usaha dan berdoa. Rezeki adalah susunan Allah. Tetapi Allah nak lihat usaha keras kita dan tidak main-main. Jangan biarkan sikap sambil lewa menjejaskan kewangan kita. 

Hubungi saya sekerapnya jika anda punyai masalah dengan Teknik Frx30Ver3 atau Frx30New.
Sekian dan Selamat Maju Jaya.
sitiaishahshabudin.
whatsapp 0124041152




FOREX DAN SANTUNI KERJA ANDA

  • Ditulis oleh
  • - Sunday, May 21, 2017
  • -

Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Alhamdulillah saya masih di sini untuk kongsikan sedikit panduan untuk anda menang dalam kerjaya trading anda. Trade lah dengan jiwa. Maksudnya anda wajib letak yakin dengan rezeki Allah dan yakin dengan diri sendiri. Jangan peduli apa orang lain fikirkan. Tekad anda kena betul dan niat yang baik.

Trade dengan santun. Ikut kesemua aturan. TF gabungan yang saya beri wajib anda ikut. Jangan ubahsuai. Carta Kiraan MM yang penting. Laku kan Kiraan MM ikut modal yang anda ada. Untuk mudah trade bagi modal permulaan yang kecil anda di nasihat kan guna account cent. Ianya lebih mudah dan santai.

Mahir dan hafal cara entry. Syarat lengkap dan gabungan TF. Trade dengan emosi dengan stabil. Jika anda tidak sihat. Abai kan trading anda. Lupakan masalah peribadi jika ada semasa trading. Fokus.

Hubungi saya jika anda ada masalah berkenaan Teknik Frx30Ver3 atau Frx30New.

Whatsapp saya +60124041152

Sekian dan selamat maju jaya.
Sitiaishahshabudin.


PANDUAN TRADE FOREX TIGAPULUH

  • Ditulis oleh
  • - Saturday, May 13, 2017
  • -

Bismillah..Assalamualaikum..Salam Sejahtera.

Guna teknik sebagai panduan trade..makna kena ikut betul-betul undang-undang teknik tersebut..Jika ikut 50% saja pun tak jadi jugak..Kena ambil masa jugak untuk selesa kan diri dengan teknik Frx30..Walau nampak mudah..tetapi kena disiplin..Bab disiplin ni yang ramai trader tersasar..Contoh paling dekat..semasa anda tidak ikut betul-betul..entry anda hit TP..Walhal hit tersebut adalah kebetulan..Jika hit kebetulan makna lain kali mungkin akan jadi atau mungkin tidak..Jika anda ikut betul-betul..Insyaallah akan cantik hit TP nya..Lain kali pun Insyaallah akan lebih cantik..sebab anda konfiden..jadi nya entry anda santai dan tepat.

Ingat lah pesan saya..saya merayu..tolong disiplin kan diri anda..Bukan untuk saya..tetapi untuk diri anda sendiri.

Keliru?..Ambil sedikit masa untuk off trade dan buka semula Ebook Frx30..Baca semula muka surat 17 Ebook Frx30New..Insyaallah anda akan tenang kembali di sebab kan anda ambil tahap konfiden anda.

Sekian.
"Selamat Maju Jaya"
sitiaishahshabudin
0124041152

Keterangan gambar :-
hasil trade setengah jam
3 akaun


BEZA ENTRY ANTARA H1 DAN M1 FOREX TIGAPULUH

  • Ditulis oleh
  • - Friday, May 12, 2017
  • -
Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Saya rehat dari trade dua tiga hari ni. Tetapi saya tetap beri semangat kepada anda semua. Trade lah dengan cemerlang. Dengan kasih kepada kewangan anda. Jangan bagi rugi. Trade dengan santai. Dengan jiwa anda. Bukan dengan jiwa perosak yang suka kepada "tamak"

Entry di H1 ada bezanya dengan M1 bagi Frx30New. H1 pergerakkannya panjang dan perlahan dari M1. Kiraan MM bagi H1 jugak beza. Lot anda akan dapat lebih kecil dari Kiraan MM bagi entry di M1. Tetapi jumlah TP H1 lebih besar dari jumlah TP M1. Perlu anda ketahui bahawa reversal di H1 panjang. Tetapi reversal tidak cecah SL Insyallah. Anda kena entry tepat.
Pastikan H4 lengkap kesemua 3 syarat baru anda boleh entry di H1.

Trade dengan bertenang.

Entry di M1 perlu mahir lebih keras. M1 laju naik turunnya. Kena pastikan M5 lengkap 3 syarat. Jika M5 tidak lengkap memang M1 tidak capai price TP. "jangan ketegaq pi entry jugak di M1 masa M5 tak lengkap 3 syarat lengkap"
Entry di M1 lot anda lebih besar sedikit. Jumlah TP lebih kecil tetapi entry banyak kali. Pegang disiplin. Insyaallah anda cemerlang.

sekian dan selamat maju jaya
sitiaishahshabudin
santai trading tanpa tekanan





TRADE FOREX KENA SANTAI

  • Ditulis oleh
  • - Thursday, May 11, 2017
  • -
Bismillah.

Apa yang saya nak tekankan disini dan telah ribuan kali saya tekankannya...trade kena santai dan dalam keadaan emosi yang tenang.  Jika anda ada masalah kewangan, anda nak cepat untung.  Jiwa anda tertekan.  Itu tidak baik untuk trading.  Kena kawal emosi.  Takot-takot anda hilang panduan.  Nampak tak nampak signal.  Untuk Frx30 tanpa trendline tanpa fibo dan sebagainya memang mudah tetapi anda tetap wajib disiplin terhadap Kiraan MM dan juga disiplin alert kepada syarat lengkap yang saya beri.  Jangan kerana anda nak untung cepat anda suka-suka hati entry semasa signal belum lengkap.  Salah tu.  Malahan boleh MC akaun anda. 

Trade lah dengan berilmu.
Jangan tiru-tiru trader lain. Anda kena berguru.
Cari ilmu anda sendiri dan pegang ilmu tu ketat-ketat.  Khatam biar sampai dua tiga kali ebook dan video tutorialnya.

Sekian.
Selamat Maju Jaya.
Sitiaishahshabudin.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...