Pakej Pembelajaran Forex

E-book Forextigapuluh Terbaru

Video Tutorial Terperinci

Live Trading On-line

Maklumat Hasil trading

Video Tutorial Terperinci

Memudahkan pelanggan memahami teknik secara menyeluruh

Pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh disertakan dengan video tutorial yang lengkap dan terperinci yang bakal memudahkan pelanggan memahami teknik Forextigapuluh dengan cepat dan mendalam.
Klik untuk maklumat lanjut

Mulakan Langkah Anda

Dapatkan pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh sekarang!

ForexTigapuluh sentiasa percaya bahawa anda harus menggunakan teknik yang selamat dan mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk menghasilkan keuntungan pada setiap transaksi dagangan.Dapatkan maklumat lanjut berkenaan teknik Forextigapuluh dengan menghubungi kami sekarang.
Klik untuk maklumat lanjut

Forextigapuluh membantu anda menjana keuntungan dengan selamat. Dapatkan sekarang!

Menggunakan indikator Forextigapuluh

Penggunaan indikator dari ForexTigapuluh membantu anda untuk membuka entri dengan selamat menggunakan teknik trading ForexTigapuluh.

Teknik yang mudah

ForexTigapuluh menawarkan teknik yang sangat mudah untuk difahami bagi membantu anda untuk trade dengan selamat dan santai.

Hasil trading yang konsisten

Dengan teknik ForexTigapuluh, anda akan berupaya menghasilkan keuntungan yang konsisten. Lihatlah bukti hasil trading kami menggunakan teknik ForexTigapuluh.

Santai Trading Tanpa Tekanan

ForexTigapuluh menjana hasil melalui dagangan forex berkonsepkan Santai Trading Tanpa Tekanan. Kami percaya dengan usaha dan disiplin yang mantap, setiap pedagang forex mampu menjana keuntungan yang maksima.

Blog Forextigapuluh

FOREX YANG MEMBANTU

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, July 18, 2017
  • -
Bismillah. Assalamualaikum.  Salam Sejahtera.

Trade dengan santai bermakna trade tanpa tekanan.  Tidak gopoh.  Ikut aturan teknik yang ada.  Fokus Indicator Frx30New dengan perlahan-lahan.  Klik di H1 dahulu.  Di ikuti dengan H4 dan seterusnya.

Jika di H1 syarat tidak lengkap.  Jangan cuba-cuba untuk pulun entry jugak.  abai kan pair berkenaan dan fokus pair lain.  Masukkan banyak pair di platform supaya mudah pilih.

Terima kasih kepada pelajar-pelajar saya yang trade penuh disiplin.
"selamat maju jaya"
0124041152
sitiaishahshabudin





KEPADA TRADER FOREX BARU BELAJAR

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, July 11, 2017
  • -
Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.
Masih dalam bulan Syawal.

Kepada newbie forex. Anda punya minat yang tinggi untuk masuk ke gelanggang forex. Perlu tahu ! Anda kena ada satu ilmu forex yang santai untuk anda. Ilmu berbagai-bagai. Anda jangan panik. Pilih saja salah satu yang anda rasa minat nak guna. Khatam ilmu itu 200%. Hingga anda mahir semahir-mahirnya. Sampaikan anda santai untuk lakukan jualbeli. Hingga anda rasa selesa. Hingga tiada rugi di demo akaun. Baru lah bermula dengan akaun sebenar.

Semasa anda tiada ruang lapang untuk trade. Abai kan kerja laku trading. Biar anda tidak dapat untung daripada anda entry dan rugi. Kerugian membuatkan emosi anda sedikit terganggu untuk sesi trade hari berikutnya.

Disiplin dalam trading forex amat tinggi dan kena kuat. Kena perbanyak sabar. Jangan tamak nak kaya cepat dengan modal kecil.

Trade dengan usaha dan doa.
selamatmajujaya.
sitiaishahshabudin.
0124041152





FOREX DAN AIDILFITRI

  • Ditulis oleh
  • - Thursday, June 22, 2017
  • -

Bismillah.

Insyaallah 25.06.2017 Ahad ini kita akan menyambut AidilFitri.

Adakala nya trader-trader biasa ambil peluang trade di musim cuti dan untuk trader-trader yang guna Frx30 dan trade pada musim cuti ini...anda boleh hubungi saya seperti biasa melalui whatsapp atau panggilan pada bila-bila masa jika ada masalah trade.

~ selamat menyambut aidilfitri kepada semua ~

Maaf Zahir Batin
sitiaishahshabudin
0124041152


PROFIT CEMERLANG FOREX 30

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, June 20, 2017
  • -

Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Profit ! Kesemua trader idamkan profit tanpa rugi. Insyaallah boleh ! Bagaimana ? Bertekad. Trade dengan aturan. Saya tahu anda kadang hilang fokus. Tak tentu arah nak tengok mana dulu. Untuk Frx30New. Tengok H1 dulu. Jika nampak ada tanda syarat pertama sahaja di Histro. Set di minda. Jika H4 lengkap 3 tanda maka anda "berpeluang" untuk stanby entry di H1. Titik.

Jika di H1 telah lengkap 3 tanda syarat. Refer H4. Jika H4 juga telah lengkap 3 tanda syarat "atau" hanya ada satu "tanda syarat" di Histro = set di minda bahawa anda berpeluang "entry" di M1 dengan tambahan tanda syarat di M5 jugak "lengkap 3 tanda syarat" . Titik.

Jika di H1 anda dapati tanda syarat nya kucar kacir = abai kan pair tu. Titik.

Whatsapp saya jika anda ada masalah. Send gambar chart terkini untuk saya beri pencerahan jika anda "blur".
WALAU PUN KETIKA ITU SAYA TIADA DEPAN CHART.

Sekian dan terima kasih.
Selamat Maju Jaya.
sitiaishahshabudin.
0124041152


FOREX : USAH BERSEDIH

  • Ditulis oleh
  • - Monday, June 05, 2017
  • -
Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.
Kepada semua trader yang menggunakan Teknik Frx30 "file indi dari setting kod saya"

Saya tidak mencipta indi tetapi hanya mencipta skill dan mengubah setting kod indi nya supaya setara profit konsisten untuk panduan trade anda. Dah berapa hari kita berada dalam Ramadhan yang mulia ini? 10 hari kan. Alhamdulillah..trade di dalam bulan mulia ini memang santai dan full peningkatan kesabaran kita. Terlatih !

Sini saya kongsikan sedikit cara bagaimana anda boleh tingkatkan profit dengan lebih baik. Dalam sehari memang ada sahaja signal lengkap Frx30. Anda kena masukkan banyak pair supaya senang memilih pair yang valid. Jika Frx30 lengkap sell di EurUsd...Insyaallah di pair yang awal nya Usd tentu akan muncul signal lengkap buy. So anda kena rajin klik fokus kesemua pair. Malas klik mencari signal lengkap itu salah anda bila anda tidak jumpa signal yang cantik.

Lihat H1 dahulu. Jika di H1 baru ada tanda pertama...maka anda berpeluang entry di H1 apabila H4 telah lengkap 3 tanda trend yang sama dengan H1. Apabila anda telah cantik dapat entry di H1...anda akan berpeluang pula entry di M1 apabila TF gabungan yang lain nya juga lengkap 3 tanda trend yang sama.

Usah panik. Perlahan-lahan fokus satu persatu tanpa kelam kabut. Buang sikap tergopoh gapah. Untuk permulaan sebelum mahir memang anda biasanya terkial-kial mencari keserasian. Itu proses biasa bagi pembelajaran. Sabar dan banyak berdoa. Mohon Allah izinkan rezeki dengan mudah. Guna kelebihan kita.

Sekian dan selamat maju jaya.
sitiaishahshabudin
0124041152





PROFIT PANTAS DENGAN FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Wednesday, May 31, 2017
  • -
Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.
Bersemangat di Ramadhan 5.

Profit. Perkataan yang semua trader suka. Konsisten atau tidak? Buatkan sesetengah trader garu kepala. Kerutkan dahi. Dan kepada sesetengah trader lain pula : tersenyum lebar kerana profit memanjang dan bonus kerana tiada rugi. Untuk rugi : kita yang memilih dan tidak berhati-hati. Tergopoh-gapah. Kelam kabut.

Abaikan trade semasa anda sibuk dengan perkara-perkara lain. Banyak faktor yang membolehkan anda rugi. Salah satu nya. Trade tidak ikut aturan. Tidak sabar tunggu signal lengkap. SETIAP PETUA-PETUA YANG CIKGU ANDA PERTURUNKAN BUKAN UNTUK ANDA SIA-SIA KAN. Pegang kesemua isi kandungan Ebook dan juga Video Tutorial yang anda ada supaya anda mahir. 

Saya sedia maklum bahawa ramai trader yang tidak berapa suka membaca. Tetapi untuk berjaya anda kena mahir sungguh-sungguh ilmu itu. Untuk mahir, jika ilmu itu berada di dalam ebook, maka anda kena baca dengan teliti. Ulang-ulang.

Kita sambung esok!
Sekian dan selamat maju jaya.
sitiaishahshabudin.
0124041152.








TRADE BERSIH DENGAN FOREX TIGAPULUH

  • Ditulis oleh
  • - Saturday, May 27, 2017
  • -

Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Hari pertama Ramadhan. Bersemangat hingga ke hujungnya. Dan merayakan kemenangan di Syawal. Insyaallah.

Trade. Kena cara yang betul. Kenapa kecoh sangat nak letak lot besar dari jumlah Kiraan MM yang anda dapat? Kenapa nak kejar sangat untung banyak jika nanti jika anda tersasar entry..anda akan rugi besar malahan melenyapkan kesemua keuntungan yang anda kumpul berhari2.

Jangan buat macam tu. Trade dengan jujur. Jangan menipu tentang lot anda. Biar lambat dapat besarkan modal tetapi akaun anda selamat.

Peratus risiko yang saya sarankan adalah 10% tetapi terpulang kepada anda untuk meletak berapa peratus risiko yang anda ingin ambil.

Kiraan MM adalah perkara terpenting dalam disiplin trade.

Sekian dan selamat maju jaya.
Sitiaishahshabudin.
0124041152


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...