Pakej Pembelajaran Forex

E-book Forextigapuluh Terbaru

Video Tutorial Terperinci

Live Trading On-line

Maklumat Hasil trading

Video Tutorial Terperinci

Memudahkan pelanggan memahami teknik secara menyeluruh

Pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh disertakan dengan video tutorial yang lengkap dan terperinci yang bakal memudahkan pelanggan memahami teknik Forextigapuluh dengan cepat dan mendalam.
Klik untuk maklumat lanjut

Mulakan Langkah Anda

Dapatkan pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh sekarang!

ForexTigapuluh sentiasa percaya bahawa anda harus menggunakan teknik yang selamat dan mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk menghasilkan keuntungan pada setiap transaksi dagangan.Dapatkan maklumat lanjut berkenaan teknik Forextigapuluh dengan menghubungi kami sekarang.
Klik untuk maklumat lanjut

Forextigapuluh membantu anda menjana keuntungan dengan selamat. Dapatkan sekarang!

Menggunakan indikator Forextigapuluh

Penggunaan indikator dari ForexTigapuluh membantu anda untuk membuka entri dengan selamat menggunakan teknik trading ForexTigapuluh.

Teknik yang mudah

ForexTigapuluh menawarkan teknik yang sangat mudah untuk difahami bagi membantu anda untuk trade dengan selamat dan santai.

Hasil trading yang konsisten

Dengan teknik ForexTigapuluh, anda akan berupaya menghasilkan keuntungan yang konsisten. Lihatlah bukti hasil trading kami menggunakan teknik ForexTigapuluh.

Santai Trading Tanpa Tekanan

ForexTigapuluh menjana hasil melalui dagangan forex berkonsepkan Santai Trading Tanpa Tekanan. Kami percaya dengan usaha dan disiplin yang mantap, setiap pedagang forex mampu menjana keuntungan yang maksima.

Blog Forextigapuluh

MARGIN LEVEL FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Friday, November 17, 2017
  • -

Bismillah. Salam Sejahtera.
Margin level bagi skill Frx30 semasa ada entry hendaklah jangan tinggal 200%.
Jika bawah pada 200% account real anda akan MC.
Laku kan Kiraan MM ikut carta yang saya beri. Insyaallah selamat.
Moga kesemua trader cemerlang. Aamiin.
~sitiaishahshabudin~
0124041152


JEJAK PROFIT FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, November 14, 2017
  • -

Bismillah. Salam Sejahtera.
Hingga sampai satu ketika kita teramat mahir dengan skill forex trading kita. Dan tidak rasa was-was untuk laku kan entry di syarat lengkap yang tepat.
Allahuakhbar. Rezeki milik Allah. Kita kena usaha. Tekun. Disiplin.
Guna skill dengan lama dan dalami ilmu tersebut.
Selamat Maju Jaya.
~ sitiaishahshabudin~
0124041152

("saya yang sentiasa beri semangat !")


FOREX ?

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, November 07, 2017
  • -

Bismillah. Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Selamat Pagi. Lama saya tidak bersiaran. Cuti panjang sambut menantu. Harini saya nak kata kan berkenaan forex dan perkerjaan lain. Amat berbeza. Forex boleh gugat emosi kita. Jika tersalah klik entry dan berlaku floating. Emosi anda akan tertekan. Sebelum mahir sungguh-sungguh..patut guna lot kecil. Jika lot anda 0.02 maka guna dahulu 0.01 jika floating anda masih ada 0.01 untuk terus dapat entry di pair lain.

Kenapa floating? Anda tersalah entry. Anda letak jumlah TP melebihi had nya. Petua saya. Anda kena fokus dan peka. Lihat syarat lengkap bukan sekadar lihat kosong. Jika Histro di mana-mana TF besar dah mengecil..ambil lah jumlah TP sedikit sahaja. Disamping tu cari pair lain.

"Selamat maju jaya"
sitiaishahshabudin
0124041152


HASIL BERSABAR DALAM FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Monday, October 30, 2017
  • -

Bismillah. Trade forex bukanlah seperti perkerjaan lain. Anda berurusan dengan USD. Anda berurusan dengan pasaran. Anda kena fokus dan sabar. Jangan marah pasaran jika entry anda tidak menuju ke sasaran TP. Jika anda teliti dalam Ebook Frx30New. Saya ada nyatakan berapa jumlah pip yang kadang kala boleh bertemu dengan "reversal" dan untuk kawal kerugian pun saya ada nyatakan nya.
Bersabar dan bertabah lah.

"selamat maju jaya"
sitiaishahshabudin
0124041152


FAHAMI SYARAT ENTRY FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Friday, October 20, 2017
  • -

Bismillah.
Sebelum memulakan trade. Tanya diri anda. Adakah anda sudah faham syarat apa yang anda kena ikut supaya entry anda menuju ke harga TP anda. Jika anda tidak mahir apa itu syarat entry. Kena buat ulangkaji.

"selamat maju jaya"
sitiaishahshabudin
0124041152


SYARAT LENGKAP FOREX 30

  • Ditulis oleh
  • - Wednesday, October 18, 2017
  • -

Bismillah. Aturan yang saya tulis di dalam Ebook Frx30 memang yang itu sahaja perlu di ikut. Melalui Video Tutorial pula adalah cara-cara laku kan entry di TF yang saya sarankan sahaja. TF yang tidak berkenaan jangan usik.

Sabar semasa mendalami ilmu.

sitiaishahshabudin
0124041152


SIGNAL TEPAT FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Tuesday, October 17, 2017
  • -

Bismillah.

Syarat signal yang saya beri kena ikut kesemuanya. Jangan tinggal walau satu atau tambah satu.

Fahamkan apa itu syarat nya.

Buat latihan dahulu di demo akaun. Sehingga di demo akaun tiada rugi. Baru lah beralih ke akaun sebenar.

sitiaishahshabudin
0124041152

"selamat maju jaya"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...