Pakej Pembelajaran Forex

E-book Forextigapuluh Terbaru

Video Tutorial Terperinci

Live Trading On-line

Maklumat Hasil trading

Video Tutorial Terperinci

Memudahkan pelanggan memahami teknik secara menyeluruh

Pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh disertakan dengan video tutorial yang lengkap dan terperinci yang bakal memudahkan pelanggan memahami teknik Forextigapuluh dengan cepat dan mendalam.
Klik untuk maklumat lanjut

Mulakan Langkah Anda

Dapatkan pakej teknik pembelajaran forex dari Forextigapuluh sekarang!

ForexTigapuluh sentiasa percaya bahawa anda harus menggunakan teknik yang selamat dan mempunyai kebarangkalian yang tinggi untuk menghasilkan keuntungan pada setiap transaksi dagangan.Dapatkan maklumat lanjut berkenaan teknik Forextigapuluh dengan menghubungi kami sekarang.
Klik untuk maklumat lanjut

Forextigapuluh membantu anda menjana keuntungan dengan selamat. Dapatkan sekarang!

Menggunakan indikator Forextigapuluh

Penggunaan indikator dari ForexTigapuluh membantu anda untuk membuka entri dengan selamat menggunakan teknik trading ForexTigapuluh.

Teknik yang mudah

ForexTigapuluh menawarkan teknik yang sangat mudah untuk difahami bagi membantu anda untuk trade dengan selamat dan santai.

Hasil trading yang konsisten

Dengan teknik ForexTigapuluh, anda akan berupaya menghasilkan keuntungan yang konsisten. Lihatlah bukti hasil trading kami menggunakan teknik ForexTigapuluh.

Santai Trading Tanpa Tekanan

ForexTigapuluh menjana hasil melalui dagangan forex berkonsepkan Santai Trading Tanpa Tekanan. Kami percaya dengan usaha dan disiplin yang mantap, setiap pedagang forex mampu menjana keuntungan yang maksima.

Blog Forextigapuluh

PERMASALAHAN FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Rabu, Julai 22, 2020
  • -
Salam Sejahtera .
Umum kita tahu . Rata-rata individu yang ceburkan diri di dalam bidang Trade Forex ini adalah di sebabkan ingin menjana pendapatan sampingan . Ada juga segelintir yang jadi kan ia sebagai pendapatan tetap .
Sekiranya anda berada di dalam permasalahan kewangan yang kritikal . Pastinya anda ingin kan keuntungan yang cepat .. pantas .. laju . Bagi teknik atau skill ForexTigapuluh, anda tidak boleh tergesa-gesa angan kan keuntungan yang berlipat kali ganda . Seandainya dengan modal permulaan 100usd .. anda wajib trade selamat .
Semasa trade dalam keadaan kelam kabut . Di khuatiri anda terlepas pandang kepada syarat-syarat yang tidak lengkap .
Justru itu .
Berhati-hati lah .

Namun banyak skill lain yang mampu jana keuntungan lumayan walau hanya bermodalkan 100usd .

Sekian .
Wassalam .


Apa khabar trader Forex ?

  • Ditulis oleh
  • - Ahad, April 12, 2020
  • -
Assalamualaikum semua ..
PKP kita dalam kita tidak jangka .. dan kita terus akur .. Saya tahu .. ramai trader ambil kesempatan ini untuk trade dengan santai ..
Ianya bagus bagi kita .. selamat menuai keuntungan ..
Trade dengan yakin dan disiplin ..
Bagi entry di M1 bagi skill Frx30New .. wajib pasti kan M5 H1 dan H4 sama trend .. dan lengkap kesemua syarat entry .
Selamat Maju Jaya .

FOREXTIGAPULUH : JOM TRADE DENGAN PANTAS

  • Ditulis oleh
  • - Sabtu, Februari 22, 2020
  • -
Assalamualaikum .. Salam Sejahtera .. 
Semoga kita diberi berkat dan rahmat Allah .. Aamiin .. 
Sedikit perkongsian .. trade lah dengan berhati-hati .. ada sesetengah trader jadi down apabila terjadinya kerugian semasa trade ..
Makanya .. trade lah dengan disiplin.

Jumpa Isnin ..


FOREX : JANGAN TERTIPU

  • Ditulis oleh
  • - Selasa, Februari 04, 2020
  • -
Salam Sejahtera kepada semua trader yang budiman. Tajuk di atas menjurus kepada trade dengan sempurna. Jangan ditipu dengan nafsu tamak. Entry hanya pada syarat lengkap ikut skill masing-masing. 

Lampiran hasil trade saya yang tak seberapa untuk hari ini kerana ? 
Saya sedikit sibuk dengan kelahiran cucu kedua saya. Aerina Khadijah Binti Ameer Qusyairi. Kepada pelajar-pelajar saya yang lama dulu tentu kenal dengan Ameer Qusyairi .. Frx30 WebMaster. 

Foto chart trade saya jika di fokus .. entry akhir sekali saya tak sempat masukkan TP. 

Jom jumpa esok.
Yang masih simpan no telefon saya. Boleh contact untuk trade bersama-sama. InsyaAllah.

Assalamualaikum.


FOREX SKILL SANTAI

  • Ditulis oleh
  • - Ahad, Januari 19, 2020
  • -
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera .. Lama saya lena menyepi tak update Blog ni .. sibuk kan . Jom kita bincangkan skill santai yang ramai trader suka . Banyak skill yang terbaik untuk dipilih trader sebagai panduan . Trade santai melalui ForexTigapuluh adalah panduan trade ikut pasaran semasa . Perlu melihat indicator dan perlu ikut beberapa syarat entry yang ditetapkan . Jumlah SL dan TP ikut kepada time frame mana yang trader lakukan entry . Kiraan MM juga wajib ikut jadual yang ditetapkan . Baru santai trade tanpa tekanan .

Jumpa esok di gelanggang .


FOREX : MUDAHNYA JANA KEWANGAN

  • Ditulis oleh
  • - Sabtu, Disember 21, 2019
  • -
Assalamualaikum .. Tajuk macam best je kan .. Mudah nya Forex jana duit .. tetapi tetap dengan usaha keras .. tanpa usaha bagaimana mungkin boleh berjaya .. kan .
Trade tanpa ilmu memang sakit nya tiada ubat bila rugi .. belajar lah dari basic hingga kesudah setiap skill .. lepas tu baru mula dengan modal sendiri .. tidak rugi menunggu hingga benar-benar mahir .. 
Jom kita mula kan pada isnin ini ..
InshaaAllah akan ada rezeki bagi penghujung usaha kita ..
ForexTigapuluh skill guna indicator dan hanya boleh di install .. indicator yang menggaris kan beberapa syarat lengkap bagi membolehkan kita laku kan entry .. masukkan jumlah TP dan sedia menunggu price hit jumlah TP ..
Trader terpaksa akur dan bersedia menunggu kesemua syarat lengkap .. dan entry adalah melalui pasaran semasa .. 
Semoga kita semua cemerlang .. aamiin .

CARA TRADE FOREX

  • Ditulis oleh
  • - Jumaat, Disember 13, 2019
  • -
Assalamualaikum .. hi trader .. apa habaq hari ni ?  Bagaimana para trader semua trade ?  Guna kaedah yang mana ?  
Kesemua kaedah menuju kepada keuntungan .  Hanya tertakluk kepada bagaimana kita betui2 guna ikut aturan kaedah tersebut .  Kena ikut betui2 .  Kena cukup syarat .  
Sama macam kaedah Forextigapuluh .  Trader yang ada indi Forextigapuluh boleh ambil petua ni .  Jika nak entry di H1 .. H4 kena lengkap kesemua syarat dahulu .. di H1 pula .. Arrow di Histro muncul dahulu .. Histro berwarna Hijau dan baru bertukar dari Merah .. serta Arrow di Candle baru muncul .. baru trader boleh klik entry dan masukan TP terus ..
Biasanya entry di H1 kadang kala lambat sikit hit nya .. berbanding entry di M1 ..

Jom kita mula kan semula ..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...